Fuat Oktay’dan skandal sözler! “6’lı masada PKK var”

Yayın tarihi: 9 Nisan 2022 Cumartesi 12:52 am - Güncelleme: 9 Nisan 2022 Cumartesi 10:59 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, partisinin düzenlediği bir iftar programında skandal sözler sarf etti. Altı muhalefet partisinin bir araya gelmesine ilişkin konuşan Oktay, “O altından masayı tutanı kim  olduğunu görüyoruz. Onlardan başkası da var. PKK’yı da HDP’yi de ekleyin” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Yozgat AKP İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Oktay,  Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’ni hedef aldı.

Fuat Oktay, 6 muhalefet liderinin bir araya gelmesine ilişkin olarak, “6’lı masa, 6’lı mıdır 106’lı mıdır bilmiyoruz ama 6’dan fazla olduğunu biliyoruz değil mi? O altından masayı tutanı kim olduğunu görüyoruz. Onlardan başkası da var. PKK’yı da HDP’yi de ekleyin. Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen içerideki ve dışarıdaki her türlü yapıları da ekleyebilirsiniz.” dedi.

KARA DELİK ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ’NÜ DE BÖYLE SAVUNDU

Fuat Oktay, üstlenici firmalara verilen milyarlarca euroluk garantiler ile Hazine’de yeni bir kara delik oluşturacak 1915 Çanakkale Köprüsü’ne şu sözler ile ‘savundu’:

“İçeride sesini çıkarmak isteyenler Cumhurbaşkanımızın Rusya ve Ukrayna savaşından aldığı rolden rahatsız olanlar Çanakkale Köprüsü’nün yapılmasından rahatsız oluyor. Türkiye’nin Suriye’de verdiği mücadeleden rahatsız olanlar Tokat’taki havalimanından da rahatsız oluyor.”

 

Fuat Oktay konuşurken TİP’li vekiller “palavra” şarkısını açtı