Fuat Oktay, Özdağ, Uğuroğlu ve Hatipoğlu’na yapılan saldırıları kınadı

Yayın tarihi: 16 Ocak 2021 Cumartesi 9:12 am - Güncelleme: 16 Ocak 2021 Cumartesi 9:42 am

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırıları kınadı. Oktay, “İlgili Bakanlık ve kurumlarımız faillerin adalet önüne çıkarılması için gereken her türlü çalışmayı titizlikle yürütmektedir” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu bugün (15 Ocak 2021 Cuma) 1,5 saat arayla saldırıya uğradı. Uğuroğlu’na saldırı düzenleyen 4 kişiden 3’ü yakalanırken, Özdağ’a saldıranların arandığı belirtildi. Saldırılar, eski AKP Genel Başkan Yardımcısı olan Gelecek Partisi yöneticisi Selçuk Özdağ’ın, Yeniçağ gazetesini ziyareti sırasında dile getirdiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirileri kaleme alan Orhan Uğuroğlu’nun yazısının yayımlanmasından iki gün sonraya rastladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırılara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden ikinci açıklama gece yarısı geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da saldırıyı sosyal medya hesabından kınadı.

 

Oktay “Sayın Selçuk Özdağ, Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’nu hedef alan menfur saldırıları şiddetle kınıyorum. İlgili Bakanlık ve kurumlarımız faillerin adalet önüne çıkarılması için gereken her türlü çalışmayı titizlikle yürütmektedir. Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef alan kirli planlara milletimiz asla geçit vermeyecektir” diye yazdı.

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu’na evinin önünde saldırı!

Saldırıya uğrayan KRT TV programcısı Hatipoğlu: ‘Söylediklerine dikkat edeceksin’ denildi

Gelecek Partisi yöneticisine saldırı! Özdağ’dan Bahçeli ve Erdoğan’a tepki