FSM köprüsündeki zincirleme trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 29 Aralık 2022 Perşembe 2:08 pm - Güncelleme: 29 Aralık 2022 Perşembe 2:12 pm

Fatih Sultan Mehmet köprüsünü yaşanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kaydında, kazaya, köprünün ortasında duran bir aracın sebep olduğu görülüyor.

İstanbul’da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde (FSM) 27 Aralık gecesi korkunç bir kaza yaşanmıştı. 4 aracın karıştığı zincirleme kazada, lastiği patlayan otomobilin kontrolden çıkarak köprü üzerinde durduğu görülmüştü. Arkadan gelen otomobillerden biri köprü üzerinde yan yatarken diğeri de korkulukları aşarak köprü balkonuna düşmüştü. Bu sırada balkona düşen otomobil ise alevlere teslim olmuştu.

3 KİŞİ YARALANDI

Çevredekiler ve polis ekipleri yangın tüpüyle otomobile müdahalede bulunarak söndürmeye çalıştı. Facia gibi kazada 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçen 2 sağlık görevlisi yaptı. Ardından hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KAZA ANI KAMERADA

Aradan geçen zamanın ardından kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde köprü üzerinde duran otomobile arkadan gelen araçların çarparak savrulduğu görülüyor. Çarpışmanın ardından savrulan otomobil ise bariyeri aşarak alev alıyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde zincirleme kaza! Yaralılar var