Friends’in yıldızından çarpıcı itiraf

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2021 Pazar 5:13 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 Pazar 5:15 pm

Dünyaca ünlü Friends dizisinde Phoebe karakterine hayat veren Lisa Kudrow’dan samimi itiraflar geldi. Kudrow, oğlu Julian’ın bir dönem rol arkadaşı Jennifer Aniston’u annesi sandığını söyledi.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve 1994-2004 yılları arasında yayınlanan ‘Friends’ dizisinin yıldızlarından Lisa Kudrow, dizinin setinde kurulan yakın bağlar hakkında konuştu.

Geçtiğimiz çarşamba günü O’Brien Conan’ın konuğu olan Kudrow, samimi açıklamalarda bulundu. Dizide ‘Phoebe Buffay’ karakterini canlandıran Lisa Kudrow, şu an 23 yaşında olan oğlu Julian Murray Stern’in o dönemlerde hep sette bulunduğunu söyledi.

“JENNİFER’A ‘ANNECİĞİM’ DEDİ”

Habertürk’ün aktardığına göre Kudrow’dan çarpıcı bir itiraf da geldi; Kudrow, oğlunun eskiden rol arkadaşı Jennifer Aniston’ı annesi sandığını açıkladı. Kudrow, “Jennifer’ın kucağına atlardı. Eh, Jennifer bir aşk böceğidir ve bu açıdan mantıklıydı” diye konuştu. “Julian’ı seven ve onun sevgisini hisseden herkes için hep mutlu oldum” diyen Amerikalı oyuncu, “Ama sonra evde, Jennifer televizyona çıktı ve Julian ‘Anneciğim’ dedi” ifadelerini kullandı.

Lisa Kudrow, oğlunun kafa karışıklığına güldükten sonra, bu anların yaralayıcı olmadığını ancak hala hatırladığını söyledi.

“İSTEĞİ BU MUYDU?”

Kudrow, O’Brien’a düşünce sürecini şu ifadelerle anlattı:

Biraz analitiğimdir, bu yüzden “İstediği bu muydu? Onunla sahip olmadığım bir tür yüksek ruhsal bağları mı var?” diye düşündüm. Şey, ikisi için de mutluyum.

EKİP YENİDEN BİR ARAYA GELDİ

Merakla beklenen ‘Friends’ ekibini yeniden bir araya getirecek yapım, pandemi nedeniyle defalarca ertelendikten sonra 27 Mayıs’ta HBO Max’te yayımlanacak.