Friends özel bölümünden ilk fragman geldi!

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2021 Perşembe 1:22 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2021 Perşembe 1:22 pm

Tüm zamanların en sevilen sitcom yapımlarından Friends, ‘The Reunion’ isimli özel bölümüyle geri dönmeye hazırlanıyor. Özel bölümden ilk fragmanı yayınlanan dizinin 27 Mayıs’ta sevenleriyle buluşması bekleniyor.

Tüm zamanların en sevilen sitcom’larından Friends efsane kadrosuyla yeniden izleyici karşısına çıkacak. Friends: The Reunion isimli özel bölüm ile ekranlara dönecek dizinin yayına girmesine ise günler kaldı. Sevenlerinin heyecanlı bekleyişi sürerken, özel bölümden ilk fragman geldi. Yayınlanan 2 dakikalık fragman, dizinin olmazsa olmaz oyuncularının Friends özel bölümünde yer alacağını doğruladı.

Geçen sene hayata geçirilmesi planlanan Friends: The Reunion, pandemi nedeniyle ertelenmişti. Fenomen dizi, 27 Mayıs’ta HBO Max’te yayınlanacak.

Friends hayranlarını mutlu eden önemli detaylardan birisi ise ekibin tam kadro bir arada bulunması oldu. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer özel bölümde yer alacak. Warner Bros stüdyolarında hazırlanan Friends: The Reunion ile ilgili, dizide Ross Geller karakterine hayat veren David Schwimmer yaptığı açıklamada ellerinde bir senaryo bulunmadığını ve doğaçlama rol alacaklarını ifade etmişti.

Dizinin Türkiye’de de izlenebilir olması için yapımın yayın haklarının bir dijital platforma devredilmesi gerekiyor.

Toplamda 10 sezondan oluşan Friends, 236 bölümüyle birlikte 1 Nisan 2021’den itibaren Netflix’e eklenmişti. Özel bölümün ülkemizde hangi platformla yayına gireceği ise henüz belli değil.

Friends Netflix Türkiye’ye geliyor