Free Guy video oyun dünyasının komedisi mi olacak?

Yayın tarihi: 9 Aralık 2019 Pazartesi 2:26 pm - Güncelleme: 9 Aralık 2019 Pazartesi 2:26 pm

FOX kanalı, başrolünü Ryan Reynolds’un oynadığı Free Guy filmi hakkındaki ilk trailer’ı yayınladı. Filmin tanıtım videosu oyun severlerden büyük ilgi gördü.

Hollywood’un en çok kazanan aktörlerinden birine dönüşen Ryan Reynolds’un bir NPC’yi canlandıracağı film tamamen oyun dünyasını konu aloyor.

New York şehrinde aslında bir oyunun içinde yaşadığını fark eden NPC’nin öyküsünü anlatan Free Guy aksiyon komedi türünde olacak.

Trailer’dan anladığımız kadarıyla filmin, mantık dışı oyun temalarıyla alay ettiğine de şahit olacağız. Örneğin, kahramanlardan birinin roket atarla ateş ettikten sonra dev roket atarı sırtına doğu koyduğu ve dev silahın anında kaybolduğu trailer’da dikkat çekiyor. Ya da yaralanan kahramanın, medi-kit alır almaz kendine gelip iyileşmesi gibi detaylar, trailer içinde görülebilir.

Öykü ise, video oyun dünyasındaki kahramanların sağa sola saldırıp sürekli ateş edip, aksiyon yaşayabilmeleri için şehirde “figüran” gibi yaşayan NPC’lerin gözünden akıyor olacak.

Filmin beyaz perdede gösterim tarihi olaraksa 3 Temmuz 2020 tarihi duyuruldu. Yani filmi seyretmemize henüz 8 ay var. Sinemadan sonra ise filmin Disney+ servisinde gösterime girmesi bekleniyor zira yapımcısı Disney.

ESET yeni ürünlerini tanıttı! Artık sadece antivirus yeterli değil!

Netflix’in ise rakibi Disney’e karşısındaki zayıflayan konumu, bu tür büyük bütçeli Disney sinema filmleri ortaya çıktıkça daha da belirgenleşecek gibi görünüyor.

Ryan Reynolds ise son dönemde yıldızı hızla parlayan bir aktör olarak, yüksek bütçeli Hollywood filmlerinin en önemli isimlerinden biri oldu. Oyuncu filmden kazandığı parayla ABD’de internet hizmetleri satan bir GSM şirketine ortak olmuştu. Böylece, gelecekte teknoloji alanında yatırımlar yapmak istediğini belli etmişti.