Fred imzayı attı! “Büyük oynamak istiyorum”

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2023 Pazar 6:14 pm - Güncelleme: 13 Ağustos 2023 Pazar 6:14 pm

Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Fred, kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, “Elimden gelenin fazlasını yaparak büyük oynamak ve bütün kupaları kazanıp, tüm başarılarda katkım olmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin Manchester United’dan kadrosuna kattığı Fred, imzasının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı yıldız futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

“Böyle Türkiye’nin en büyük kulübüne ve büyük bir tarihe sahip kulübe geldiğim için çok mutluyum. Ben de bu tarihin bir parçası olmak istiyorum. Umarım herkes de mutlu olmuştur. İlk izlenimlerim çok güzel ve olumlu.

“ALEX DE SOUZA VE ROBERTO CARLOS GİBİ…”

Kulüpteki herkes beni çok iyi karşıladı. Bunun için de ekstra mutlu oldum. Fenerbahçe tarihinde çok önemli oyuncular var. Brezilyalı olarak da Alex de Souza ve Roberto Carlos bu oyunculardan bazıları. Ben de elimden gelenin fazlasını yaparak büyük oynamak ve bütün kupaları kazanıp, tüm başarılarda katkım olmasını istiyorum.

Fenerbahçe Fred’i resmen açıkladı

“KAZANMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

“Tabii ki de taraftarları mutlu etmek istiyorum. Brezilya milli takımında 9 yıl önce ilk olarak bu sahada oynamıştım. Şimdi ise buradaki bu sahada Fenerbahçe taraftarı için oynayacağım. Bunun için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı daha buraya gelmeden beni desteklemeye başladı. Onlara buradan çok teşekkür etmek istiyorum.

Ayrıca Başkana, Mario Branco’ya, Okan Özkan’a ve bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak için sabırsızlanıyorum”