Fransızlar duyurdu! Falcao geliyor!

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2019 Salı 2:33 pm - Güncelleme: 30 Temmuz 2019 Salı 2:33 pm

Günlerdir Galatasaray’ın transfer gündeminden düşmeyen Radamel Falcao için Fransız basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. L’Equipe Kolombiyalı golcünün Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

Transfer döneminin yıldız ismi, Galatasaraylı taraftarların merakla beklediği isim Falcao için flaş bir haber geldi… Fransızlar’ın önce gelen gazetelerinden L’Equipe Radamel Falcao’nun Galasaray’a çok yakın olduğunu manşetlerine taşıdı.

Monaco’nun 2013’te 60 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Falcao ile yollarını ayıracağını yazan Fransızlar, yıldız golcünün en yakın olduğu takımı Galatasaray olarak gösterdi.

Falcao’nun yerine Milan’dan Andre Silva’yı almayı planlarken oyuncunun sağlık kontrolleri sırasında yaşadığı sıkıntı büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Ancak daha sonra gündeme Real Madrid’in genç golcüsü Mariano Diaz’ın alındığı ifade edildi.
33 yaşındaki Radamel Falcao’nun yıllık 8 milyon Euro’luk maliyetinden kurtulmak isteyen ve genç bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen Monaco, Kolombiyalı yıldızın menajeri Jorge Mendes’e durumu iletti.

Monaco ile kampta yer alan Falcao’nun yerine ilk olarak Andre Silva’yı düşünen ancak sağlık kontrollerinden geçemeyen Portekizli’nin ardından Fransız ekibi gündemine Real Madrid’de forma şansı bulamayan Mariano Diaz’ı ekledi.

Galatasaray daha cazip geldi

L’Equipe haberinde, Valencia veya Atletico Madrid’in Falcao’ya talip olduğunu ancak Galatasaray’ın teklifinin daha cazip geldiğini belirtirken, Mendes’in oyuncusu için Kolombiya ekibi Millionarios’tan gelecek bir teklifte serbest kalma şartını istediği vurgulandı.