Fransa’da korkutan anlar! Olimpiyatların kapanış gününde Eyfel Kulesi’ne tırmandı

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 7:51 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2024 Pazar 7:51 pm

Fransa’da bir kişi, Olimpiyat Oyunları’nın kapanış gününde Eyfel Kulesi’ne tırmandı. Polis, çevredeki insanları güvenlik amacıyla uzaklaştırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fransa’da, Paris Olimpiyat Oyunları’nın kapanış töreninden saatler önce bir kişi kentin simge yapısı Eyfel Kulesi’ne tırmanırken görüldü. Fransız polisi, kulenin çevresindeki insanları güvenlik tedbiri kapsamında bölgeden uzaklaştırdı.

Tırmanışa nereden başladığı belli olmayan adamın, kulenin ikinci bölümünü süsleyen Olimpiyat halkalarının hemen üzerinde, ilk seyir terasının hemen üzerinde görüldü.

Pazar günü Paris çevresinde 30 binden fazla polis memuru görevlendirildi. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Stade de France çevresinde yaklaşık 3 bin polis memurunun, Paris ve Saint-Denis bölgesinde ise 20 bin polis ve diğer güvenlik personelinin Olimpiyatların son gününde güvenliği sağlamak üzere Pazar gecesi geç saatlere kadar seferber edileceğini söyledi.

Fransa'da bir kişi, Olimpiyat Oyunları'nın kapanış gününde Eyfel Kulesi'ne tırmandı. Polis, çevredeki insanları güvenlik amacıyla uzaklaştırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ