Fotoşoplu fotoğrafla muhalefeti hedef alan AKP’li Metin Külünk rezil oldu

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2023 Pazar 5:05 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2023 Pazar 5:07 pm

Fotoşoplu Stalin fotoğrafıyla muhalefeti hedef alan AKP’li Metin Külünk’ün paylaşımına vatandaşlardan tepki yağdı.

AKP’li Metin Külünk fotoşopla ellerini kalp yapıyormuş gibi gösterilen Stalin fotoğrafını paylaşıp üzerine komplo teorileri yazarak muhalefeti hedef aldı. Fotoşoplu fotoğraf üzerinden tarihte ellerini kalp yapma hareketini ilk  Stalin’in kullandığını söyleyen Metin Külünk‘ün paylaşımını okuyanlar hayrete düştü.

Sedat Peker’e dijital tecrit başlayınca Metin Külünk ortaya çıktı! “Ben almadım”

Metin Külünk paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Gelelim kullandıkları işarete. KALP HAREKETİ VE STALİN. Bugünlerde 8’gen masanın kullandığı el hareketini ilginçtir ki tarihte ilk olarak kullananlardan birisi Stalin’dir. Stalin’in bu hareketi telepatik yöntem olduğunu görüyoruz. Bu yönteminde kendisine Okültizm ve ezoterik yapılanmada ciddi bir bilgiye sahip bir Yahudi olan Wolf Messing tarafından öğretildiğini görüyoruz. Stalin’in baş danışmanı mesabesindeki bu kişi Stalin’in bütün kararlarında etkili olmuştur.

Stalin, muhaliflerini tamamen bertaraf etmek üzere bir strateji ortaya koymuştur. Bu stratejide dinlerin ve inançların tamamını kullanmak maksadını hiçbir zaman gizlememiştir. Ayrıca bu hareketin Elon Musk tarafından Stalin fotoğrafı ile Tweeter’da paylaşılıp gelen tepkiler üzerine silmesini de anti parantez belirtmek gerekiyor. Hiçbir şey tesadüfi değildir.

GERÇEK FOTOĞRAF

TEPKİ YAĞDI

AKP’li Metin Külünk’ün fotoşoplu Stalin fotoğrafıyla muhalefeti hedef almasına sosyal medyada tepki yağdı. İşte Metin Külünk’e gelen tepkilerden bazıları: