Forza Horizon 5 serinin en başarılı çıkışına imza attı

Yayın tarihi: 16 Kasım 2021 Salı 12:00 pm - Güncelleme: 15 Kasım 2021 Pazartesi 1:04 pm

Forza Horizon 5 büyük bir başarıya imza attı. 5 Kasım’da Premium Edition sahiplerinin oynamaya başladığı Forza Horizon 5, 9 Kasım itibariyle raflardaki yerini almıştı.

Yayınlandığı ilk gün Xbox Game Pass’teki yerini alan Forza Horizon 5’in kısa süre içerisinde 8 milyondan fazla oyuncuya ulaştığı belirtildi. Bu serinin en başarılı çıkışı olarak oyunun hanesine yazıldı.

Oyun Hakkında:

Efsanevi Horizon Maceranız sizi bekliyor! Dünyanın en harika arabalarından yüzlercesiyle birlikte sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla Meksika’nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaralarını keşfedin.

 

 Forza Horizon 5

Öte yandan bu başarının çok da beklenmedik olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü Forza Horizon 5’in bu denli başarılı olması zaten beklenen bir şeydi. Çünkü Forza Horizon 5, yeni nesil konsollar için yayınlanan ilk Forza oyunu. Xbox Series X sahipleri konsollarının gerçek gücünü görebilmek için bu oyunun çıkmasını büyük sabırsızlıkla bekliyordu.

Elbette burada asıl sorulması gereken soru, oyunun beklentileri ne derece karşıladığı. Açıkçası Series X sahipleri grafiklerin kendilerini biraz hayal kırıklığına uğrattığını belirtiliyorlar. En azından grafiklerin bir önceki nesle oranlar öyle çok farklı olmadığı konusunda herkes hem fikir. Peki sizin oyun hakkındaki görüşleriniz neler?

Bu yasa uygulanırsa artık alkollü araç kullanılamayacak! İşte detaylar