Fortnite, Rift Tour isimli bir çevrimiçi konser etkinliği düzenleyecek

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2021 Salı 7:30 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2021 Pazartesi 6:19 pm

Ariana Grande Fortnite‘a geliyor. Pazar günü Epic Games, Fortnite’ın Rift Tour serisine gelen “rekor kıran süperstar”ı açıkladı. “Thank U, Next” gibi şarkılarıyla tanınan 28 yaşındaki Grammy ödüllü sanatçı çevrimiçi etklinkte sanal konser verecek.

Ariana Grande Spotify ve Apple Music’te en çok dinlenen kadın sanatçı ve YouTube’da en çok abonesi olan solo kadın sanatçı. Grande’nin beş gösterilik Fortnite konseri 6 Ağustos Cuma günü prömiyer yapacak. Dünyanın her yerinden Fortnite oyuncuları makul saatlerde etkinliğe katılabilir.

Fortnite Rift Tour'a katılacak ünlü isim belli oldu

Epic Games, hayranların konser seanslardan bir saat önce Fortnite’a giriş yapması gerektiğini söylüyor. Kaydolmanız ve hazırlanmanız derken yayından 30 dakika önce giriş yapmanız mantıklı olabilir.  Ariana Grande ile Epic Games kendi rekorlarını kırmayı umuyor olacak. Fortnite geçmişte oyun içi konserlerde çok başarı elde etti. Travis Scott’ın Nisan 2020 performansı 27,7 milyon ziyaretçi ve 12 milyondan fazla eşzamanlı ziyaretçi çekti. Marshmello’nun Şubat 2019 konseri 10,7 milyon eşzamanlı izleyici getirdi. Grande etkinliğin üzerine bir süredir çalışıyor. Bu yüzden beklenti yüksek diyebiliriz. Ariana Grande’nin yer aldığı Fortnite Rift Tour’un 6 Ağustos Cuma başlayacak. Oynaması ücretsiz Fortnite, Android, PC, Mac, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X ve Nintendo Switch‘te mevcut.

Türkiye orman yangınları konusunda çok zayıf: Akdeniz ve Ege ile bitmeyecek