Forma şansı bulamayan üç isim takıma dönüyor

Yayın tarihi: 3 Mart 2022 Perşembe 3:14 pm - Güncelleme: 3 Mart 2022 Perşembe 3:14 pm

Galatasaray cumartesi gün Süper Lig’de 28. hafta maçında Konyaspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftalarda forma şansı bulamayan üç isim de kadroda olacağı söylendi.

Galatasaray cumartesi günü Süper Lig’de 28. hafta maçında Konyaspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Fanatik’ten Yakup Çınar aktardığı habere göre; Galatasaray’da teknik direktör Torrent’in 3 yıldız futbolcuya bu deplasmanda şans verecek.

Fanatik gazetesinden Yakup Çınar’ın yaptığı açıklama şu şekilde:

Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarının taktik antrenmanını yaptığı bölümde Toorent özellikle Çaykur Rizespor maçındaki performanslarından dolayı Berkan ve Taylan’dan çok memnun, Pulgar’ın 11’e dönmesi zor gözüküyor, Arda, Morutan ve Halil Çaykur Rizespor maçında yer almamıştı onlar da takımla çalışmalara katıldı ilerleyen haftalarda Torrent’in bu oyunculara yer vereceğini düşünüyorum. Çaykur Rizespor maçında sonradan oyuna dahil olan Babel, Gomis ve Feghouli gerçekten çok iyi performans göstermişlerdi Torrent’in Konyaspor maçında bu üç yıldız futbolcuyu ilk 11’de başlatmasını bekliyorum.

Arda Turan: Bana jübile yaptırdınız, onu da götüreceğim!