Forbes’in en zenginler listesinde, 10 yaşında bir çocuk

Yayın tarihi: 30 Kasım 2021 Salı 1:02 am - Güncelleme: 30 Kasım 2021 Salı 1:04 am

10 yaşındaki Ryan Kaji isimli YouTuber, dünya tarihinde bugüne kadar dijital platformlar üzerinden en çok izlenen insan unvanın sahibi. Kaji aynı zamanda Forbes’in en zenginler listesinde de bulunmakta.

Dünyanın en genç milyoneri,  YouTube’da çektiği oyuncak tanıtım içerikleri sayesinde kısa sürede ünlenen Ryan Kaji oldu. Kaji, henüz 10 yaşında olmasına rağmen milyonlarca dolar kazanarak Forbes’in en zenginler listesinde yerini aldı. 10 yaşındaki Ryan Kaji isimli YouTuber, dünya tarihinde bugüne kadar dijital platformlar üzerinden en çok izlenen insan unvanını taşıyor.

Kaji’nin 3,5 yaşından beri yürüttüğü 9 ayrı YouTube kanalındaki videolar, 48 milyar 597 milyon 844 bin kez izlendi. İzlenme rekorunun yanında Kaji, üst üste üç yıldır YouTube’un en fazla para kazanan çocuk yıldızı konumunda.

Forbes’a göre sadece geçen yıl 30 milyon dolar kazanan Kaji, bu gelirinin büyük bir bölümü kendi adına Skechers, Roblox gibi markaların ürettiği ürünlerden elde ediliyor. Bu ürünler arasında çocuk yatakları, saatler, su şişeleri, mobilyalar ve tabii ki oyuncaklar var.

Rihanna’dan sıradışı pijama tercihi