Fold 3’ün ekran altı kamerası hayal kırıklığı yarattı

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 8 Ağustos 2021 Pazar 8:04 pm

Fold 3’ün ekran altı kamerası çok vasat. Samsung’un ekran altı kameraya  sahip ilk modeli Fold 3 kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratabilir.

Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Samsung, ilk ekran altı kameraya sahip telefonu Fold 3’ü önümüzdeki günlerde tanıtacak. Telefon henüz tanıtılmamış olsa da tüm detayları çoktan sızdırılmış durumda.

Yani Fold 3 hakkındaki tüm detayları en ince ayrıntısına kadar biliyoruz diyebiliriz. Hatta kullanılan yeni teknolojilerin kalitesine kadar.

Fold 3

Bilindiği üzere Samsung ilk ekran altı kamera deneyimini Fold 3 modeli ile yaşatacak. Peki Fold 3 bu anlamda beklentileri karşılayabilecek mi? İşte asıl sorulması gereken soru bu.

Bazı forumlarda yer alan iddialara göre, Samsung’un yeni teknolojisi vasat bir performans sunuyor. Bu vasatlığın en büyük nedeni ise kamera üzerindeki ekranın piksel yoğunluğunun çok düşük olması.

Yani kamera yüzeyi ekran moduna geçse bile kullanıcılar o noktada ekran yer aldığını rahat bir şekilde anlayabiliyorlarmış.

Elbette bunlar şimdilik iddiadan ibaret. Çünkü henüz Fold 3 modeli resmen tanıtılmış değil. Fakat önümüzdeki birkaç gün içerisinde Galaxy Fold 3‘ü ve vaat ettiklerini görmüş olacağız.

Tabi ki bizim için önemli olan unsurlardan bir tanesi de telefonun fiyatı olacak. Fold 2 Türkiye’de 20 bin TL’ye satışa çıkmıştı. Bakalım Fold 3 için belirlenen etiket kaç TL olacak?

Xiaomi Mi Smart Band 6, kullanışlı bir güncelleme aldı