Florentino Perez Arda Güler’in transferine ilişkin son noktayı koydu

Yayın tarihi: 26 Ocak 2024 Cuma 4:40 pm - Güncelleme: 26 Ocak 2024 Cuma 4:40 pm

Kiralık olarak Real Madrid‘den ayrılabileceği öne sürülen Arda Güler için kulüp başkanı Florentino Perez nihai kararı verdi.

Real Madrid’de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler’in adı transfer dedikodularına karışırken Başkan Florentino Perez’in Arda Güler’le ilgili kesin kararını verdiği İspanyol basınında yer aldı.

Planetarealmadrid’de yer alan habere göre Başkan Florentino Perez, Arda Güler’le ilgili nihai kararını verdi.

NTV Spor’un aktardığına göre Perez, adı transfer dedikodularına karışan Arda Güler’i kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi kesinlikle düşünmüyor. Haber detayında Ancelotti’nin de Başkan Perez ile aynı fikirde olduğu vurgulandı.

Arda Güler’in Real Madrid ile 2029’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

NE OLMUŞTU?

Real Madrid’in sezon başında Fenerbahçe’den 20+10 milyon euro karşılığında transfer ettiği Arda Güler, üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıklarla uzun süre forma giyememişti. Real Madrid formasını ilk kez Kral Kupası’ndaki Arandina maçında giyen Arda Güler, ilk 11 başladığı müsabakada 59 dakika süre almıştı. Arda Güler ikinci maçında ise İspanya Süper Kupa’da Atletico Madrid’e karşı 8 dakika sahada kalmıştı. LaLiga’da henüz süre alamayan Arda Güler için son haftalarda transfer iddiaları ortaya atılmıştı. Milli futbolcunun kiralık olarak Real Madrid’den ayrılabileceği öne sürülmüştü.

Real Madrid Barcelona’yı sahadan sildi, Arda Güler ilk kupasını kaldırdı

Kaynak: TELE1