Flash ve Wonder Woman filmi gelebilir

Yayın tarihi: 16 Eylül 2020 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 15 Eylül 2020 Salı 5:01 pm

Meşakkatli bir hazırlık aşamasının ardından The Flash filminin çekimleri nihayet başladı. Fakat yapımcıların aklı Flash ve Wonder Woman filminde. İşte detaylar.

DC sinematik evreninde sular bir türlü durulmuyor. Aradan geçen 4 – 5 yıla rağmen hala sinematik evrenini oluşturmayı başaramayan DC son olarak The Flash filmiyle tüm evreni resetleme kararı almıştı.

Filmin yapımcısı Barbara Muschietti, The Flash filminde çok fazla karakter bulunacağını söylemiş ve bu durumu DC sinematik evrenindeki tüm dengelerin değişecek olmasına bağlamıştı. Yani Flash geçmişe yapacağı yolculuk ve yaşayacağı maceralarla DC evrenindeki tüm yaşananları silip atacak. Dolayısıyla ortaya tamamen alternatif bir senaryo çıkmış olacak.

Wonder Woman

Muschietti çekimleri başlayan The Flash filmine ilişkin ilk bilgileri geçtiğimiz günlerde vermişti. Filmin yapımcısı şimdi de evrenin geleceğine dair bazı detaylar paylaştı. Muschietti ileride gelecek olan Flash ve Wonder Woman’ın yer aldığı bir filmin çok eğlenceli olacağına dikkat çekti.

Aslında bu son derece mümkün bir senaryo. Malum Wonder Woman uzun bir süredir hayatta. Flash’ta zamanda geçmişe gidebiliyor. Dolayısıyla Flash 80’lerin öncesine gidip Wonder Woman’a yardım edebilir. Bu da bir film olarak izleyicilerin karşısına çıkabilir. Elbette bu bizim tahminimiz. Zira filmin yapımcısı izleyicilerin karşısına tamamen farklı bir senaryoyla da çıkabilir. Bunu zaman gösterecek.

Xbox Series X ve S için Türkiye fiyatı açıklandı