Danışman değil demişlerdi! Kürşat Ayvatoğlu daha dün AKP Genel Merkezi’ndeydi

Yayın tarihi: 26 Mart 2021 Cuma 8:19 am - Güncelleme: 26 Mart 2021 Cuma 4:21 pm

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın özel kalemi ve danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu‘nun otomobilinde uyuşturucu kullanırken kaydedilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Ayvatoğlu’nun lüks araçlarını satışa çıkardığı kaydedildi. İçişleri Bakanlığı ise, görüntüleri tepki çeken Ayvatoğlu’nun gözaltına alındığını açıkladı.

Onedio’da yer alan habere göre; Twitter’daki @AkpCocuklari hesabı, eski görevi Kastamonu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olan şimdi ise AKP’li vekil Hamza Dağ’ın özel kalemi/danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili bir dizi paylaşım yaptı.

Kürşat Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı

Paylaşımlarda Ayvatoğlu’nun Erdoğan ve Soylu ile yan yana çekilmiş fotoğrafları da yer aldı.

Kürşat Ayvatoğlu, bir fotoğrafta da AKP’li Hamza Dağ ile görülüyor.

Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanlarından Muhammed Doğan, Ayvatoğlu’nun Meclis kadrosundaki danışmanlardan olmadığını açıkladı.

“Kürşat arkadaşımdı, iyi tanırım” diyen gazeteci Muhammed Vefa, “Kürşat konuşulacaksa daha önce özel kalemliğini yaptığı Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a da bir bakın. Oğlu neler yapıyor, babası neler yapıyor?” şeklinde bir paylaşım yaptı.

LÜKS ARAÇLARINI SATIŞA ÇIKARDI

Paylaşımlarda Kürşat Ayvatoğlu’nun satışa çıkardığı lüks araçlarına da değiniliyor.

DÜN ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI ÇIKTI!

Ancak iddiaların reddedilmesine rağmen Kürşat Ayvatoğlu’nun, dün Hamza Dağ’ın yanında bulunduğunu gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

AKP AR-GE ve Eğitim Başkanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, dün AKP genel merkezinde düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Mustafa Şen’e devretti.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen fotoğraflarda Kürşat Ayvatoğlu’nun da törende Hamza Dağ’ın yayında olduğu görülüyor. Ayvatoğlu, Hamza Dağ’a oturacağı yeri gösterirken toplantı boyunca Dağ’ın yanında ayakta bekledi.

Kürşat Ayvatoğlu, Hamza Dağ’ın kendi hesabından paylaştığı fotoğraf da yer alıyor.

AA ve DHA’da yer alan fotoğraflar şöyle: