AKP’li Bakanın kardeşine ait Atlasglobal iflasını açıklıyor…

Yayın tarihi: 12 Şubat 2020 Çarşamba 5:27 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2020 Çarşamba 10:06 pm

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un kardeşi Ali Murat Ersoy’a ait AtlasGlobal’in iflas ettiği iddia edildi. AtlasGlobal, yaptığı toplantı sonrası personelinden yarından itibaren işe gelmemesini istedi.

Atlasglobal Avrupa uçuşlarını durdurdu

Son dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla gündeme gelen Atlasglobal’in iflas ettiği iddia edildi. Şirketin çalışanlarına iflas hakkında bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

 

AKP’li Bakanın kardeşine ait AtlasGlobal finansal sebeplerle uçuşları durdurdu

Eko Haber’de köşe yazarlığı yapan Gazeteci Musa Alioğlu flaş bir iddiayı ortaya sundu. Twitter hesabından açıklama yapan Alioğlu, AtlasGlobal’ın operasyonlarını durduracağını ileri sürdü.

 

Airport Haber’in aktardığına göre, Atlasglobal’de personel ile toplantı yapıldığı ve yarından itibaren işe gelmemelerinin tebliğ edildiği öğrenildi.

Şirketin tüm uçuş operasyonlarını durdurduğu belirtildi.

 

BİLET SATIŞLARI DURDU SOSYAL MEDYA HESAPLARI KAPANDI

Atlasglobal’in internet sitesinde bilet satışlarının olmadığı gözlemlendi. İflas kararı verdiği iddia edilen Atlasglobal’in sosyal medya hesaplarından, Instagram hesabının kapandığı gözlemlenirken, Twitter hesabı henüz açık gözüküyor.

İFLAS EDEN İLK HAVAYOLU ŞİRKETİ OLACAK

Atlasglobal, 2016 yılından itibaren başlayan ekonomik dalgalanma ve İstanbul Havalimanı’ndaki artan maliyetler nedeniyle 26 Kasım 2019 tarihinde uçuşlarını durdurduğunu açıklamıştı.

Havayolu şirketi, 21 Aralık 2019’da uçuşlara yeniden başlasa da söz konusu maddi sıkıntıların aşılamaması üzerinde iflas kararı alındı.

Atlasglobal, İstanbul Havalimanı’nın açılmasından sonra Türk sivil havacılık sektörünün ilk iflas eden havayolu şirketi olarak tarihe geçecek.

Mali sıkıntılar sebebiyle uçuşlarına bir süre ara vermiş olan Atlasglobal, Avrupa uçuşlarını ilkbahara kadar durdurmuştu.

Atlasglobal Havayolları, uçuşlarını durdurdu

26 Kasım’da uçuşlarını askıya alan Atlasglobal 21 Aralık 2019 tarihinde Antalya, Londra, Bağdat, Tel-Aviv, Tahran ve Amsterdam seferleriyle yeniden uçuşlara başlamıştı. Şirket, uçuşlarını durdurma kararı aldı. Atlasglobal karar sonrası son uçuşunu bugün İstanbul-Bağdat seferi ile gerçekleştirdi. Şirket yetkilileri bütün çalışanlarını Florya’daki Genel Müdürlük binasına davet etiği öğrenildi.

AtlasGlobal iflasını açıklıyor

AtlasGlobal, yaptığı toplantı sonrası personelinden yarından itibaren işe gelmemesini istedi.
Şirketin web sitesinde bilet satışlarının olmadığı gözlemlendi.