Fıs Fıs İsmail: Metroda, otobüste öpüşürsen ben devreye girerim

Yayın tarihi: 28 Mart 2022 Pazartesi 12:47 pm - Güncelleme: 28 Mart 2022 Pazartesi 12:47 pm

Çocuklar Duymasın dizisinde Fıs Fıs İsmail’e hayat veren Süleyman Yağcı, tepkilere yol açan “tayt” açıklamasının ardından yeniden gündem oldu. Yağcı,  konuk olduğu bir programda “metroda öpüşmesinler” açıklaması yaptı.

Çocuklar Duymasın dizisinde Fıs Fıs İsmail’i canlandıran Süleyman Yağcı, TV8’deki 2. Sayfa programında tepki çeken açıklamalar yaptı. Daha önce de katıldığı bir programda “Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Kadınlar tayt giymesin. Adamlar sapıtıyor” açıklamasında bulunan Yağcı, bu sefer de öpüşen çiftleri hedef aldı.

Yağcılar, “Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, parkta, kafede, otobüs durağında öpüşürsen ben devreye girerim.” dedi.

Bu açıklamanın ardından sunucuların “Nasıl devreye girersin?” sorusuna karşılık, “Öpüşemezsin kardeşim, halka açık yerde öpüşemezsin kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti’dir. Atatürk ilke ve inkılapları ile kanunlar belirlenmiştir. ” şeklinde cevap verdi.

Ardından konuşmasına “Yanağından öptü, el ele tutuştu bunlara bir şey demem. Öpüşmeden bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye. Var mı böyle bir hakkı ya!” sözleriyle devam etti.

Fıs Fıs İsmail: Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor