Firari FETÖ’cüler birbirine girdi

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2023 Salı 4:42 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2023 Salı 4:49 pm

Firari FETÖ‘cüler Emre Uslu ile Tuncay Opçin, sosyal medyada birbirine girdi. İkili tartışma sırasında birbirlerine ‘it’ ve  ‘şerefsiz’ gibi argo kelimelerle hakaret etti.

Fetulahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ilişkin bazı bilgiler paylaşan Tuncay Opçin ile Emre Uslu, Twitter üzerinden atıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Firari FETÖ’cü Tuncay Opçin, “Madem Pandora’nın kutusunu açtık, sormaya devam” sözleriyle örgüt içerisindeki bazı anlaşmazlıkları duyurmuş, örgüt içindeki sırları deşifre etmişti.

FETÖ elebaşı Gülen’in dört kişinin Kamp’a girişini yasakladığını, bunlardan birinin de Mustafa Özcan olduğu belirten Opçin, örgütün üst düzey isimleri hakkında sorular yöneltti.

“İTLİK YAPMA”

Opçin’in, “İtlik yapma ve ltf. Ortamı kirletme. Hayatın manipülasyon ve ortalığı karıştırmak. Devlet dersine iyi çalışmışsın. Attığın yalanlardan özür dilemen gerekseydi ansiklopedi yazmamız icap ederdi. Şimdi bas git. Ben hata yaptım. Hatamı düzelteceğimi söyledim. Şimdi defol” sözlerini söylemesi üzerine Uslu, “İtlik yapan biri varsa o da sensin” yanıtını verdi.

Uslu, “Önce Osman Şimşek’e saldırdın, şimdi bana havlıyorsun. Kim adına havlıyorsun bilmiyorum ama tek bir yalanımı ortaya çıkarmazsan şerefsizin” ifadelerini kullandı.

Emniyet ve MİT’ten FETÖ’ye operasyon! Yakalananlar arasında Gülen’in yeğeni de var