Filmleri aratmayan takip kamerada

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 10:40 am - Güncelleme: 25 Nisan 2022 Pazartesi 10:40 am

İstanbul Beylikdüzü’nde, iddiaya göre trafikte tartışmaya giren ehliyetsiz sürücü, olay yerine gelen polisten kaçtı. Sokak aralarında uzun süren takibin ardından kaçan araç inşaat alanına saplandı. Otomobilde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

Beylikdüzü’nde, dün akşam saatlerinde ehliyetsiz olduğu belirtilen sürücünün kullandığı otomobille, peşine takılan polis arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı.
İddiaya göre, otomobil sürücüsü, trafikte başka bir sürücü ile tartışmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri gelince, sürücü otomobiline atlayıp kaçtı. Polis ekipleri kaçan otomobili sokak arasında dakikalarca kovaladı. Bu sırada ekip otolarından defalarca anons edilen sürücü, uyarılara rağmen durmadı. Polis, sürücüyü durdurmak için havaya uyarı atışı bile yaptı. Filmleri aratmayan takip, otomobilin inşaat alanındaki demir parçalara saplanması ile sona erdi. Otomobilden inerek yaya kaçmaya çalışan sürücü ve yanındaki 3 kişi, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Sürücünün ehliyetinin olmadığı öğrenilirken, gözaltına alınan 4 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, kovalamaca esnasında bir el silah sesi duyuldu.

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü dur ihtarına uymayıp polis aracına çarptı