Filenin Sultanları yeniden parkeye çıkıyor! Türkiye-Japonya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 1:54 pm - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 Çarşamba 1:54 pm

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 yılında ilk kez sahne alıyor. Ay-Yıldızlılar, Milletler Ligi’nde bugün Japonya ile karşılaşacak. Peki Filenin Sultanları’nın maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türk voleybolseverlerin dört gözle beklediği an geldi. Dünya 1 numarası olan Filenin Sultanları, 2024 yılındaki ilk maçına çıkacak. Ay-Yıldızlılar, Milletler Ligi’ndeki ilk maçında Japonya ile karşılaşacak. Öte yandan A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk kez bir organizasyona son şampiyon unvanı ile katılacak.

GEÇTİĞİMİZ YIL ŞAMPİYON OLMUŞTUK

Filenin Sultanları, 2023 yılındaki Milletler Ligi’ni zirvede tamamlamıştı. Finalde Çin ile karşılaşan millilerimiz, rakibini 3-1 yenerek uluslararası bir turnuvada ilk kez şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

2018’den bu yana yapılan tüm turnuvalara katılan Japonya ise henüz büyük bir başarı elde edemedi. 2021 yılında yarı finale yükselen Asya ülkesi, 3’üncülük maçında Filenin Sultanları’na 3-0 mağlup oldu.

JAPONYA İLE 7’İNCİ MUSABAKA

Türkiye ile Japonya, Milletler Ligi kapsamında 7’nci kez karşılaşacak. Taraflar birbirlerine 3’er kez üstünlük kurdu. Filenin Sultanları, 2023 yılındaki Japonya yenilgisi sonrası çıktığı 22 resmi maçı da kazandı.

SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Japonya arasındaki zorlu mücadele, Antalya Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 20.00’de başlayacak maç, TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

Günün açılış karşılaşmasında ise Fransa ile Almanya kozlarını paylaşacak. Antalya Spor Salonu’nda saat 17.00’de başlayacak müsabaka, TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak.

Saat 23.30’da ise Amerika Birleşik Devletleri ile Tayland karşılaşacak. Brezilya’daki mücadele, TRT SPOR Yıldız’dan voleybolseverler ile buluşacak.

Kaynak: TELE1