FIFA 23 için oynanış videosu yayınlandı

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2022 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 Perşembe 4:24 pm

Oyun dünyasının her yıl merakla beklenen FIFA serisinin sonuncusu olması beklenen FIFA 23 için oynanış videosu yayınlandı.

Futbolun oyun dünyasındaki en önemli temsilcisi FIFA serisi, yeni oyunuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. FIFA 23 ismiyle karşımıza çıkacak oyun, bu anlamda son kez FIFA adını kullanmış olacak. Peki ama bu yeni oyunda bir öncekine nazaran bizleri ne gibi değişiklikler bekliyor? Bir başka deyişle FIFA 23 nasıl özellikler ile geliyor?

 

Merakla beklenen FIFA 23 için oynanış videosu yayınlandı. Bu video ile beraber oyunda yapılan yenilikler de ortaya kondu. Buna göre serinin son yapımında hareket yakalama teknolojisi oyun severler ile buluşmuş olacak.

Söz konusu özellik sayesinde 6000’den fazla hareketin futbolculara ekleneceği ifade edilirken maç içerisindeki teknik hareketlerin daha da artacağı üzerinde duruluyor.

 

FIFA 23 ile gelen bir başka özellik ise AcceleRate olacak. Bildiğiniz gibi eski oyunlarda oyuncular normal koşu veya hızlı koşu ile yönlendirilebiliyordu. Fakat serinin son oyununda bu seçenekler Explosive (patlayıcı) Controlled (kontrollü) ve Length (Uzun) olmak üzere üçe çıkmış olacak.

 

FIFA ekibi serinin son oyununda kadın futboluna da daha fazla önem veriyor. Yapılan çalışmalar sayesinde kadın futbolcular çok daha gerçekçi görünürken özellik anlamında da birbirlerinden daha net şekilde ayrılacaklar.

WhatsApp yeni mesaj silme özelliğini test ediyor