Feyzioğlu, Emine Bulut ailesinin avukatlığını üstlendi

Yayın tarihi: 12 Aralık 2019 Perşembe 2:13 pm - Güncelleme: 12 Aralık 2019 Perşembe 2:31 pm

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Kırıkkale’de eski eşi tarafından kızının gözleri önünde katledilen Emine Bulut’un ailesinin avukatlığını yapacak. Feyzioğlu Malatya’da iki SAADET’liyi katleden AKP Aday Mikail Sülük’ün yeğenlerinin de savunmuştu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, kızının gözleri önünde eski kocası tarafından hunharca öldürülen Emine Bulut’un ailesinin avukatlığını üstlendi. Feyzioğlu, Kırıkkale’ye giderek Bulut ailesini ziyaret etti. Feyzioğlu, Kırıkkale’de eski eşi tarafından kızının gözleri önünde katledilen Emine Bulut’un ailesinin avukatlığını yapacağını kaydetti.

“GÖREV BİLİRİM”

Feyzioğlu, Emine Bulut’un annesi Fadime ve babası Ahmet Bulut’u Kırıkkale’deki evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ahmet Bulut, Feyzioğlu’na, “Ankara’ya gelecek ve avukatımız olun diyecektim.” dedi. Feyzioğlu, ailenin isteğini “Görev bilirim” diyerek kabul etti.

AVA İSNİTAF AŞAMASINDA

Metin Feyzioğlu, “canavarca hisle tasarlayarak öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davada “kasten öldürme” suçundan müebbet hapse mahkum edilen Varan’ın yargılandığı davanın istinaf aşamasında Emine Bulut’un ailesinin avukatlığını yapacak.

Ziyarette Kırıkkale Barosu Başkanı Talat Apaydın, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sabri Erdal Güngör, TBB Başkan Başdanışmanı Zafer Köken ile Kırıkkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonu olarak davayı takip eden avukatlar da yer aldı.

 

TEPKİ ÇEKEN İKİ DAVAYI ALMIŞTI

Feyzioğlu, Malatya’nın Pütürge ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandık başında öldürülen Saadet Partili görevliler Hasan Aktaş ve İlyas Aktaş’ın katil zanlılarının avukatlığını da üstlenmiş ve bu nedenle eleştiriler almıştı.

Feyzioğlu ismi daha önce de Münevver Karabulut’u işkence ederek öldüren Cem Garipoğlu’nun avukatlığını yapması dolayısıyla da gündeme gelmişti.