Feyza Altun’a tehdit! Dilan ve Engin Polat’ı etiketleyerek paylaştı

Yayın tarihi: 26 Ekim 2023 Perşembe 9:25 am - Güncelleme: 26 Ekim 2023 Perşembe 9:27 am

Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından aldığı tehditi paylaştı. Altun’a atılan mesajlarda hakaretler yağdırıldığı, takip edildiği söylenerek çocuğunun dahi tehdit edildiği görüldü. Altun tehdit mesajlarını Dilan Polat ve Engin Polat’ı etiketleyerek paylaştı.

Avukat Feyza Altun kendisine sosyal medyadan gelen hakaret ve tehdit dolu mesajı paylaştı. Altun’un paylaşımında sahte olduğu belli olan hesaptan söyle yazıldığı görüldü:

“Gündem olmaya çalışan bi aç köpeksin Dilan’la kafayı bozdun kuduruyorsun dimi ama unutmaki onlara hiçbir şey olmayacak  bu kadar kudurma seninde önüne kemik atalar mutsuz fesat faraş ….”

“SÜRPRİZLERE HAZIRLIKLI OL”

Altun’un bu mesaja “Fake hesabına güvenme bulucam seni” yazması üzerine ise tehdit başladı. Sahte hesaptan atılan mesajda, “Sen kendini ne zannediyorsun. Böyle yaptıkça kendi ayağına sıkıyorsun su uyur düşman uyumaz hadi yallah” yazıldı.

Sahte hesaptan Altun’a “Sesin kesilecek”, “Yaptıkların yanına mı kalacak”, “Kumar oynama bu kadar”, “Yakın takiptesin gelmemize gerek yok”, “Sürprizlere hazırlıklı ol”, “Listede sen varsın” diye de tehditler savruldu. Ayrıca hesaptan Feyza Altun’un çocuğunun dahi tehdit edildiği görülürken ağıza alınmayacak hakaretler de edildi.

Altun bu mesajları, Dilan Polat ve Engin Polat’ı etiketleyerek, “Sizce bu Polatgil ailesinden kim? Tetikçilerinizi  çekin. Şu hesabı kim bulur bana?” notuyla paylaştı.

Dilan Polat’tan Soylu’ya övgüler: Her şey için yazamam