Feyza Altun eşine gelen mesajla çılgına döndü! “Sizi bak paramparça ederim”

Yayın tarihi: 17 Kasım 2023 Cuma 11:14 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2023 Cuma 11:14 pm

Kara para aklama, dolandırıcılık gibi suçlardan tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti olayında adından çokça söz ettiren avukat Feyza Altun, eşi İlker Sungurlar’a kendisi ile ilgili mesaj atan sosyal medya kullanıcısına “Sizi bak paramparça ederim” diye çıkıştı

Fenomen isimleri kıskaca, Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasında adından bahsettiren Avukat Feyza Altun’a tehdit mesajlarının yanı sıra ailesini hedef alan mesajlar da geliyor. Son olarak Instagram’da Deniz Aslimoğlu isimli bir şahıs, Altun’un eşi İlker Sungurlar’a bir mesaj atarak, “Karın herkesi araştırıyor siz de karınızı araştırın bence biraz onun bunun kocasına sevgilisine yazmasın” ifadelerini kullandı.

Feyza Altun: Polatgiller’i savunsun diye ‘yandaş’lara yatırım yapıldığını düşünüyorum

“SENİN İÇİNDEN GEÇİCEM”

Bu mesajı gören Altun, mesaj atan kişiye ulaştı. Feyza Altun kendisi hakkında eşine mesaj atan adama şu yanıtı verdi:

“Bana bak kocama mesaj atmışsın. Ben kimin kocasına sevgilisine yazmışım. Senin içinden geçicem. Seni bu Türkiye ye rezil edicem Biraz adamsan adresini verirsin ki tazminat davası açayım”

“KANSIZLAR BULUCAM HEPİNİZİ”

Altun’dan daha sonra şöyle bir paylaşım geldi:

“Dün biri eşime şu mesajı atmış. Hemen saldım tabi bulun bana diye. Fotoğraf şarkıcı Bengü’nün kocasınınmış. Deniz Aslımoğlu diye de biri yokmuş. Mesaj attım ifşa ettim hesap İrem Çatak olmuş. Sizi bak paramparça ederim.  Kansızlar. Bulucam hepinizi.”