Feyyaz Uçar: Semih Kılıçsoy beni arayıp ağladı

Yayın tarihi: 22 Mart 2024 Cuma 7:43 pm - Güncelleme: 22 Mart 2024 Cuma 7:45 pm

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy‘un ağlayarak kendisini aradığını söyledi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, NTV’nin Youtube üzerinden yayınlanan Gündem Spor programına konuştu. Uçar, “Semih beni ağlayarak aradı. ‘Hocam 3 gündür buradayım hiçbir idmana alınmadım burada çok mutsuzum. Beni buradan alın’ dedi” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş’ın maçına gelenler Semih’i izlemek için geliyor” diyen Feyyaz Uçar, “Evladımız üzüldü, onun peşinden giden çocuklar üzüldü. Üzerinde düşünülmemiş garip bir olay, bunun açıklaması daha inandırıcı olmalıydı. Açıklamalar daha berbat. Kulüp bazında görüşmelerde tatmin edici bir cevap alamadık. Üst akıl varsa daha da üzücü olur. Bizim üzüntümüz oyuncumuza karşı yapılan tavır.”

Feyyaz Uçar, Ahmetcan Kaplan’ın son maçını da izlediğini ve Ajax’ın en iyi oyuncusu olduğunu ve onun da neden ümit milli takıma gönderildiğine anlam veremediğini belirtti.

Beşiktaş Semih Kılıçsoy’un bonservisini belirledi

Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan’ın A Milli Takım’dan çıkarılarak Ümit Milli Takıma gönderildiği duyurulmuştu. Bu karar üzerine Beşiktaş yönetimi sert bir açıklama yapmış ve oyuncularına mobbing yapıldığını öne sürmüştü.

Semih Kılıçsoy’un Ümit Milli Takım’a gönderilmesi hakkında konuşan Montella, “Semih’in Ümit Milli Takım’a gitmesi olumlu karşılanmalı bence, burada az oynayacağına orada daha fazla oynamasını istedim” sözlerini sarf etmişti.

Milli Takım’da ‘Semih Kılıçsoy’ krizi! Beşiktaş’tan çok sert tepki

Vincenzo Montella’dan Semih Kılıçsoy eleştirilerine yanıt

Kaynak: TELE1