FETÖ’nün çiftliğinde neler oluyor?

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 9:14 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 12:51 pm

Haber: Yılmaz Polat

FETÖ’nün Pensilvanya Eyaletinde yaşadığı çiftlik karıştı. Fethullah Gülen çiftlikten ayrıldı mı? Öldü mü?

FETÖ’cülerin birbirine girdiği, Fethullah Gülen’in kaldığı Pensilvanya Eyaleti’ndeki çiftlikten ayrıldığı öne sürüldü. İddiaya göre, örgüt içi kavga nedeniyle Gülen’in kendisine yakın bir grupla ‘güvenli’ bir yere taşındı.

Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, ‘Cevdet Türkyolu, Adil Öksüz’ gibi isimlerle başka bir yere nakledildiğini söyledi. Bu arada Gülen’in çok hasta olduğu, bu nedenle kimseyle görüştürmek istenmediği de verilen haberler arasında.

FETÖ elebaşı Gülen’in uzun süredir hasta olduğu biliniyor. FETÖ’ye yakın bir sitede yayınlanan haberde ise Gülen’in yaşadığı iddia edildi.

FETÖ ÖLDÜ MÜ?

Gülen’in daha öncede öldüğüne ilişkin haberler çıkmıştı.

New Jersey’de bulunan Tugra Books isimli kitap yayıncısı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü, örgütü artık damadı Cevdet Türkyolu’nun temsil edeceğini açıklayarak taziye mesajı paylaşmıştı.
FETÖ liderinin zehirlendiği ve örgütün Pensilvanya’daki çiftlikte kalan bir mollanın da intihar ettiği öne sürülmüştü. Hatta Gülen’in yaşadığı çiftliğin içerisinde bir mezarlıkta gömüleceğine ilişkin haberler çıkmıştı.
FETÖ Örgütü içinde güncel olan asıl önemli konu; ‘Gülen’den sonrası ne olacak, milyonlarca doları kimler paylaşacak, kimler yönetecek ve tabii ki mücadeleyi hangi gurup kazanacak.’

Kaynak: HABER MERKEZİ