FETÖ’den aranan eski yarbay ve binbaşı yakalandı

Yayın tarihi: 17 Kasım 2021 Çarşamba 1:13 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2021 Çarşamba 1:16 pm

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ terör örgütünün Deniz Kuvvetleri Komutanlığı askeri mahrem yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında araması bulunan eski yarbay ve binbaşı Ankara’da yakalandı.

FETÖ’nün askeri yapılanmalarına karşı operasyonlar sürüyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, FETÖ üyeleri ile büfe, ankesör ve sabit hatlardan ardışık aranarak görüşen, kendi, eş ve çocuklarının MERNİS adres kayıtları bulunmayan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda yarbay rütbesiyle görev yapmakta iken 677 sayılı KHK ile ihraç edilen ve ByLock kullandığı tespit yapılan Cafer Togur’u,  saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda binbaşı rütbesiyle görev yaparken 677 sayılı KHK ile ihraç edilen, FETÖ üyeleri ile büfe, ankesör, sabit hatlardan ardışık aranması bulunan ve ByLock kullandığı tespit edilen Hakan Koçyiğit isimli firari şüpheli de yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

 

FETÖ’nün jandarma yapılanmasına yönelik operasyon yapıldı