FETÖ’cüler bu ‘infaz listesi’ni paylaşıyor

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2021 Salı 6:01 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2021 Salı 6:01 pm

Jitemkurt isimli bir hesabın paylaştığı 21 kişilik “ölüm listesini” FETÖ’cü haber siteleri haberleştirdi.

Jitemkurt isimli Instagram hesabından 21 kişilik “ölüm listesi” yayımlandı. Listede gazeteciler Can Dündar ve Erk Acarer’in yanı sıra firari FETÖ’cüler yer aldı.  FETÖ’cü haber siteleri ve FETÖ’cü sosyal medya hesapları bu listeyi paylaştı.

Jitemkurt adlı hesaptan yapılan paylaşımda Can Dündar direkt olarak hedef alınarak şu ifadeler kullanıldı:

“Can Dündar haini etrafında diğer hainlerini toplamış Türkiye düşmanlarının karşısında mağduru oynayan bir kukla. Hainliğine Avrupa’da devam ediyor. Türkiye’yi kötüleyip aşağılayarak hükümeti devirmek için gavurdan destek dileniyor. Devireceğiz ve Türkiye’ye döneceğim umuduyla zombi hayatı sürdürüyor.

Neyse diyeceğim o ki, ulan kanı bozuk, bir kere kıl payı kurtuldun , hadi diyelim hükümeti yıktınız ve sen buraya geldin. Ulan onun bunun maşası biz seni yaşatır mıyız. Kim alabilir seni elimizden. Ki zaten aşağıdaki ölüm kararı alınmışlar listesinin başındasın, biz seni olduğun yerde gebertmenin yolunu ararken sen buraya geleceksin öyle mi. Gel de gülme. Sen ve şu alttaki listelenenler gavurun çanağına eğilmişken arkanıza dikkat edin.”

Avrupa’da yaşayan 21 kişi için infaz listesi:

Can Dündar, Kemal Aktaş, Ferhat Tunç, Ahmet Nesin, Tarık Toros, Cevheri Güven, Arzu Yıldız, Osman Baydemr, Erk Acarer, Gökhan Yavuzel, Roni Aydın Dere, Adem Karaçoban, Abdullah Demirbaş, Günay Aslan, Celal Başlangıç, Fehim Işık, Erdal Er, Fuat Kav, Ferda Çetin, Faysal Sarıyıldız

HESAP KALDIRILDI

Yapılan paylaşımın ardından hesabın kaldırılması dikkat çekti.

İşte o hesap: