‘FETÖ’ yorumu Metin Feyzioğlu’nu çıldırttı: Gel de sosyal mesafeyi azaltalım

Yayın tarihi: 20 Nisan 2020 Pazartesi 4:43 pm - Güncelleme: 20 Nisan 2020 Pazartesi 5:30 pm

Sosyal medyada canlı yayına katılan bir kullanıcının ‘FETÖ’cü oldun’ yorumuna sinirlenen TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, “Gel de sosyal mesafeyi azaltalım. Gel yanıma, gel. Sen kim oluyorsun da bana FETÖ’cü diyorsun. Hadi oradan. Aşağılık” ifadelerini kullandı.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Facebook hesabından yaptığı yayında, izleyicilerin sorularına ve yorumlarına yanıt verdi. Bir sosyal medya kullanıcısının Feyzioğlu’na, “FETÖ’cü oldu” demesi ise Feyzioğlu’nu sinirlendirdi.

Metin Feyzioğlu: Türkiye’den hiç olmadığı kadar umutluyum

Söz konusu yoruma, “Bir ara karşıma gelip söylemek ister misin? Yüzüme, yaklaşarak, çok yakınıma gelerek, sosyal mesafeyi azaltarak bana FETÖ’cü oldun demek ister misin?” diyerek tepki gösteren Feyzioğlu şunları söyledi:

“Cesaret eder misin? Bana FETÖ’cü diyenin alnını karışlarım. Hadi oradan sen de, yallah, yallah. İmanıma laf ettirmem, milliyetçiliğime laf ettirmem, FETÖ’yle mücadeleme laf ettirmem.”

“İLK ÜÇTE BEN VARIM”

Feyzioğlu, kızgın bir şekilde verdiği yanıtta, ikinci kez sosyal mesafeyi azaltma vurgusu da yaparak, “Gel de sosyal mesafeyi azaltalım. Gel yanıma, gel. Sen kim oluyorsun da bana FETÖ’cü diyorsun. Hadi oradan. Aşağılık” ifadelerini kullandı. “Hakarete hakaretle cevap verilebilir” diyerek sözlerini sürdüren Feyzioğlu, “Ben ömrümü verdim FETÖ’yle mücadeleye. Bu ülkede FETÖ’yle yan yana getirilemeyecek üç kişi say derseniz, ilk üçte ben varım” diye konuştu.

Çorlu tren kazası davasına korona ertelemesi

Pendik’te ambulansa saldıranlara 11,5 yıla kadar hapis istendi