FETÖ Lideri Gülen’i ‘günde 20 saat dinleyen’ Tezcan’dan skandal tweet!

Yayın tarihi: 23 Aralık 2018 Pazar 9:22 am - Güncelleme: 23 Aralık 2018 Pazar 10:15 am

Gerici Akit gazetesi Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’a hakaret eden bir harekte imza attı “Tetikçi Halk TV’de düzenli olarak hükümete saldıran Uğur Dündar, dün ‘pezevenk’ Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı konuk etti.” dedi

Haberin devamında ise şunlar belirtildi:

Türkiye, AK Parti’den sonra demokrasi devrimi yaptı. Türkiye’yi daha demokratik bir düzene sokmaya çalışan AK Parti, darbe girişiminde dahi “söz milletindir” diyerek düşmanı savurdu. Öyle ki, 24 Haziran’da, seçime katılım oranı yüzde 88’e ulaştı ve Türkiye Avrupa rekoru kırdı. Tüm bunlara rağmen akıl tutulması yaşayan Metin Akpınar, Türkiye’de demokrasi olmadığını savunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ölümle tehdit etti. Akpınar, “Bu kutuplaşma ve karmaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasidir. O noktaya ulaşabilirsek kavga gürültü olmadan bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak ise belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler.” diyerek adeta teröristleri aratmadı.”

‘Gülen’i günde 20 saat dinlerdim.. Yemek yaparken bile kulaklıkta peygamber sevgisi anlatırdı… Yemek yaparken gözyaşlarım çorbama akardı…’ ifadelerini kullanan sözde gazetesi tetikçi Fatih Tezcan ise  Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Müjdat Gezen  ve Metin Akpınar’ı münafık ilan etti.