Ferrari’nin ilk SUV modeli ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 24 Şubat 2022 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 23 Şubat 2022 Çarşamba 7:48 pm

 Bildiğiniz gibi son yıllarda SUV modellerine olan talep bir hayli yükseldi. Bu sebepten dolayı da otomotiv üreticilerinin bu alana yöneldiğine şahit olmaya başladı. Genellikle spor arabaları ile bilinen Ferrari de bu üreticiler arasına girmeye hazırlanıyor.

İtalyan markanın hedefi, 2023 yılının ortalarına doğru ilk SUV modelini piyasaya sürmek. Henüz arabaya dair bir detay bulunmasa da fabrikada çekildiği iddia edilen bir görüntü, modelin tasarımsal detaylarını bizlere gösteriyor.

SUV

İtalyan spor araç üreticisinin ilk SUV modeli Ferrari Purosangue adıyla piyasadaki yerini alacak. Marka tarafından aracın görüntüsü resmi olarak paylaşılmasa da aracın ön ve arka tasarımını gösteren iki fotoğraf sızdırıldı. Bu fotoğrafların fabrikada gizlice çekildiği iddia edilirken, söz konusu SUV modelinin Ferrari’nin 296 GTB modeline benzerliği dikkat çekti.

 

2023 yılında piyasaya çıkacak olan Ferrari Purosangue, markanın SUV dünyasındaki yüzü olacak. Ancak fotoğrafları gören çoğu kişinin araç hakkındaki yorumları şimdilik pek iyi görünmüyor. Yenilikçi bir tasarım olmaması dolayısıyla eleştiri alan modelin nasıl bir satış performansı çizeceği şimdiden merak konusu haline geldi. 296 GBT ile hemen hemen aynı arka far tasarımına sahip olan Ferrari Purosangue, marka için nasıl bir macera olacak bunu bekleyip göreceğiz.,

Instagram, minimum günlük zaman sınırını yükseltiyor işte detaylar