Ferdi Tayfur ve kızı birbirine girdi! Suç duyurusu tehdidi

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2024 Perşembe 8:58 am - Güncelleme: 29 Ağustos 2024 Perşembe 3:16 pm

Şarkıcı Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasındaki gerginlik yargıya taşındı. Tayfur’un avukatı, ‘Tuğçe Tayfur Store’ isimli mağazadan kaynaklı Ferdi Tayfur’un isim hakkının bulunduğunu ve Tuğçe Aydın’ın herhangi bir açıklama yapması durumunda suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Şarkıcı Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Aydın’a rest çekti. Sanatçının avukatı Aydın hakkında suç duyurusunda bulunacaklarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin ‘Tayfur’ soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın’ın işletmiş olduğu ‘Tuğçe Tayfur Store’ isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın’ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydın ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz.”

“SOY İSMİMİ BANA LEYLEKLER VERMEDİ”

Tuğçe Tayfur Aydın ise açıklamayı paylaşarak; “Tayfur soy ismimi bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim” dedi.

Bahçeli Ferdi Tayfur’lu paylaşımını neden yaptığını anlattı

Kaynak: TELE1