Fenomen Mika Raun saldırı anını ağlayarak anlattı!

Yayın tarihi: 19 Haziran 2024 Çarşamba 10:35 am - Güncelleme: 19 Haziran 2024 Çarşamba 6:40 pm

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, sevgilisi ile birlikte saldırıya uğradığını ‘Öldüresiye dövüldüm’ diyerek açıkladı. Raun yayınladığı videoda, 7-8 kişinin kendisine saldırdığını söyledi.

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, sevgilisi ve sevgilisinin ailesiyle birlikte saldırıya uğradığını açıkladı. Raun saldırıya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında “Resmen ben ve erkek arkadaşıma saldırdılar… Resmen öldüresiye dövüldüm… Ona defalarca vurdular, üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken. Ve benim erkek arkadaşım tek başına sırf bu insanların karşında durmaya çalıştı. O kadar korkunçtu ki… Resmen dakikalarca saldırıya uğradık, hastaneye götürülüyorum” ifadelerini kullandı.

SALDIRI ANINI ANLATTI

Raun daha sonra paylaştığı videoda saldırı anını anlattı. Sevgilisi ve sevgilisinin ailesiyle birlikte markete giderken saldırıya uğradıklarını söyleyen Raun, “Akşam üzeri Batu, ben, annesi ve kız kardeşi hepimiz bir aradayken karşı taraftan biri bir fotoğrafımızı çekti. Ben ve Batu bunu görmüyoruz. Biz kardeşlerimizi paylaşmıyoruz. Yaşlarından dolayı çevresinden göreceği saçma sapan şeylerden dolayı. Ben kendi kardeşlerimi dahi geri planda tutuyorum ve orada Batu’nun fotoğraf olayına takılmasının nedeni beni ya da Batu’yu çekmeleri değil. 18 yaşından küçük kız kardeşinin ve annesinin orada olması” dedi.

7-8 kişi tarafından dövüldüğünü söyleyen Raun,”Batu ve kız kardeşi adamla konuşmaya gidiyorlar. Batu polisi arıyor. Adam fotoğrafı çektiği halde çekmediğini iddia ediyor. Batu güzel bir dille uyarıyor. Polis geldi. Biz arkadayken adam karısına çektiğini itiraf etti” ifadelerini kullandı.

“BÖYLE GİYİNDİĞİNİZ İÇİN”

Raun, saldırganın eşinin kendisi ve sevgilisinin kız kardeşinin kıyafetini hedef aldığını belirterek,  “Karısı böyle giyindiğin içindir diyor. Eşiniz bir kadının fotoğrafını çekiyor bunu silmesini söylemeniz gerekirken benim veya Batu’nun kız kardeşinin giyiniş tarzından yargılıyorsunuz. Olay bundan ibaret” diye konuştu.

Umut Oğuz ile Sevilay Tilda Oğuz boşanıyor

Kaynak: HABER MERKEZİ