Fenomen Halil Göker’den gönderme! 9 bin 500 liraya alınacak telefon nasıl video çeker?

Yayın tarihi: 27 Eylül 2023 Çarşamba 11:27 am - Güncelleme: 27 Eylül 2023 Çarşamba 11:27 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında öğrencilere 9 bin 500 liraya kadar olan telefon ve bilgisayarlarda vergi alınmayacağını duyurdu. Söz konusu fiyatlarda çok kısıtlı telefon bulunmasına rağmen bilgisayar neredeyse hiç yok. Sosyal medya fenomeni Halil İbrahim Göker de karara tepki gösteren mizah içerikli bir video paylaştı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere yönelik cep telefonu ve bilgisayar desteği hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 9 bin 500 liralık telefon ve bilgisayarlar için 5 bin 500 liralık destek olacağını açıkladı. Söz konusu rakamlarda piyasada çok az sayıda telefon bulunurken, telefonların kalitesi de oldukça düşük. Öte yandan 9 bin 500 liraya nerdeyse hiç bilgisayar yok.

Detaylar açıklandı! Öğrenciye vergisiz cep telefonunda hayal kırıklığı!

VİDEO İLE GÖNDERME

Sosyal medya fenomeni Halil İbrahim Göker kendisine ait Instagram hesabından yayınladığı videoda 9 bin 500 lira kararına gönderme yaptı. Göker düşük çözünürlüklü bir kamerayla çektiği videoda eski telefonların görünümünü taklit etti. Ayrıca 9 bin 500 liraya bulunabilecek bir bilgisayarı da eski bir radyolu televizyonla betimledi.