Fenomen gelin adayı, izdivaç programlarının iç yüzünü anlattı!

Yayın tarihi: 22 Ekim 2019 Salı 3:32 pm - Güncelleme: 22 Ekim 2019 Salı 3:38 pm

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Naz Mila, YouTube kanalında yayınladığı videoda evlilik programların iç yüzünü anlattı. Mila, programın kendi masraflarını karşıladığı için uzun süre canlı yayına çıktığını söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan evlilik programlarıyla adını duyuran Naz Mila, YouTube kanalından yayınladığı videoda katıldığı evlilik programı hakkında tüm bilinmeyenleri ifşa etti. Programa para aldığı için devam ettiğini söyleyen Mila, kendisine talip olarak gelen kişilere de nasıl davrandığını anlattı.

İmamoğlu, Kent Konseyi’ne atadığı isimle kafaları karıştırdı!

Naz Mila, yayınladığı videosunda programın iç yüzünü şöyle anlattı:

Biraz oyalandık

“Ben 2015 yılında programa katıldım. Bir çocuğa talip olmuştum onunla biraz oyalandık. O zamanlar Yeşilköy’de oturuyordum. Evden programa gitmek zor oluyordu.”

Fesatlık yaptım

Fesatlık yaptım: ”İstenildiğimi anladığım zaman çıtayı yükselttim ve fesatlık yapmaya başladım. Masraflarımı araba boyutuna kadar çıkardım. Bir sürü masrafım çıktı program da kabul etti. Sadece birkaç adayın masraflarını karşıladılar.”

Başkasının arabasıydı

Başkasının arabasıydı: ”Programda Ali diye biriyle görüşmeye başlamıştım. Onunla asla sevgili olmadık ama programda bana bir araba hediye etmişti. O da oradan birisinin arabasıydı. Bir gün programa biri geldi programdakiler bana ‘Çaya çıkın’ demişti.”

Yalan söylüyorlar

Yalan söylüyorlar: ”Tabi ben çıkmadım program bitince üzerimi değiştirip eve gittim. Ertesi gün programda karar anına çıktık. Ben çay içtik, anlaştık ama kararımız olumsuz dedim. Adam da ‘Yalan söylüyor çaya falan çıkmadık’ dedi. Tabi o arada herkes susması için el kol yaptı ve canlı yayına sesimiz gitmedi kıstılar.”