Fenomen dizi ‘The Boys’un izleyici sayısı şaşırttı!

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2024 Cuma 5:58 pm - Güncelleme: 26 Temmuz 2024 Cuma 5:58 pm

4. Sezonu büyük heyecanla biten The Boys dizisi, dünya çapınca izleyiciler tarafından ilgi topladı. Amazon Prime, ‘The Boys’un 4. sezonunun, dünya çapında 55 milyondan fazla izleyiciye ulaştığını açıkladı. Peki, milyonlarca insan tarafından izlenen dizinin final sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı…

Karl Urban, Jack Quaid ve Antony Starr’ın başrollerini paylaştığı The Boys’un 4. sezonu 13 Haziran Perşembe günü  izleyicileri ile buluştu. 18 Temmuz Perşembe günü sezon finali yapan dizi, pek çok izleyici tarafından beğeni topladı. Amazon Prime tarafından ilgi toplayan dizinin dünya çapında 55 milyondan fazla izleyiciye ulaştığı belirtildi.

5. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Heyecanla biten 4. sezonun ardından izleyicilerin akıllarına gelen ilk soru “The Boys’un 5. sezonu ne zaman yayınlanacak?” oldu. Dizinin final sezonu olan 5. sezonun 2026 tarihine planlandığı ortaya çıktı. Dizide “William Butcher” karakterine hayat veren Karl Urban’ın sosyal medya paylaşımında söylediğine göre, dizi en erken 2 sene içinde izleyicilerle buluşacak. The Boys’un spinoff dizisi Gen-V’nin yeni sezonunun ise 2025’te geleceği tahmin ediliyor.

 

Kaynak: TELE1