Fenerbahçe’ye Slovacko mücadelesi öncesi Altay şoku!

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2022 Çarşamba 1:44 pm - Güncelleme: 3 Ağustos 2022 Çarşamba 1:44 pm

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Elemeleri’nde Slovacko ile mücadele edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de Dinamo Kiev maçında sakatlanan Altay Bayındır’ın Slovacko maçında oynamayacağı öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın akşam sahasında Slovacko ile mücadele edecek olan Fenerbahçe , bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tedavisi devam eden kaleci Altay Bayındır, Slovacko maçında oynayamayacak.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yapılan idmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşti. Isınma ve düz koşunun ardından Sarı-Lacivertli futbolcular, iki grup halinde 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Slovacko maçının taktiği üzerinde duruldu.

Fenerbahçe’den İrfan Can Eğribayat’a resmi teklif

TEDAVİLER DEVAM EDİYOR

Sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Joao Pedro ve Serdar Aziz’in tedavileri devam ediyor. Mert Hakan Yandaş ise bireysel çalışmalar yaptı.

Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Altay Bayındır’ın yerine kaleyi Ertuğrul Çetin koruyacak. Bunun yanında Fenerbahçe’nin yeni transferi Ezgjan Alioski de takımıyla ilk idmanına çıktı.

MAÇ NE ZAMAN?

Fenerbahçe ve Slovacko, UEFA  Avrupa Ligi elemesi için 4 Temmuz Perşembe (yarın) saat 20.00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoglu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek .