Fenerbahçe’ye İngiltere’den üç isim birden

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2023 Cuma 1:05 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 Cuma 1:07 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek sezonun kadrosunu kurmak isterken İngiltere’yi hedefine aldı. Koç, Ada’ya yaptığı çıkarmada yıldız isimleri transfer etmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Fanatik’te yer alan habere göre, Fenerbahçe Yönetimi’nin transfer çalışmaları için Britanya Adası’na (İngiltere, İskoçya) çıkarma yapması bekleniyor. İskoçya devi Rangers’ın yıldızlarından Ryan Kent bitmek üzere, Morelos’ta görümeler sürüyor. İngiltere’de ise Zaha, Chamberlain ve Van de Beek için girişimlerde bulunulacağı öğrenildi.

KENT İMZAYI BEKLİYOR

Glasgow Rangers’lı Ryan Kent ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla transfer dönemini açacağı iddia edildi. Sarı-Lacivertliler, transfer döneminin en erken transferini yapmaya hazırlanıyor.

ALFREDO MORELOS GÜNDEME GELDİ

Kent gibi Rangers’tan ayrılmaya hazırlanan golcü Alfredo Morelos için de görüşmeler devam ediyor. Kolombiyalı yıldızın birçok talibi olsa da yönetim, Morelos’un ikna edilmesi konusunda umutlu olduğu ifade edildi. Sarı-Lacivertliler, Morelos’un transferinde çalışmalarını hızlandırdı.

ZAHA’YA BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Trabzonspor maçına davet edilen Wilfried Zaha için tüm şartlar zorlanıyor. Fildişi Sahilli yıldızla İngiltere’de yüz yüze bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler ikna etmeye çalıştığı yıldız oyuncuyla anlaşma sağlaması durumunda bonservis bedeli ödemeyecek. Zaha, 2015’ten beri Crystal Palace forması giyiyor. İngiliz ekibi ile sözleşmesi sona eren yıldız oyuncunun yeni sözleşme imzalaması da beklenmiyor.

CHAMBERLAİN, EN BAŞTA YER ALIYOR

Adı daha önce de gündeme gelen Alex Oxlade-Chamberlain, sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Kırmızılar’dan ayrılacak. Fenerbahçe ise bunu fırsat bilerek transferi erken bitirmeye çalıştığı ve listenin en önemli transferi olduğu iddia edildi. Liverpool, Chamberlain için 2017’de Arsenal’e 38 milyon Euro ödemişti. 29 yaşındaki yıldız, sezon bitince serbest kalacak.