Fenerbahçe’nin Zaha’ya önerdiği sözleşmenin ayrıntıları belli oldu

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2023 Salı 11:35 am - Güncelleme: 18 Temmuz 2023 Salı 11:36 am

Fenerbahçe, İngiltere Premier ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Wilfried Zaha transferinde son viraja girdi. Sarı lacivertli ekip yıllık 5 milyon Euro maaş ve imza parası önerdiği yıldız oyuncudan yanıt bekliyor. Öte yandan Zaha’nın bu hafta içi İstanbul’a gelme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Yeni sezon hazırlıklarına ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayan Fenerbahçe, peş peşe transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal önderliğinde transfere hız veren Fenerbahçe; Edin Dzeko, Ryan Kent, Umut Nayir, Dusan Tadic, Alexander Djiku ve Sebastian Szymanski gibi isimlere sarı lacivertli formayı giydirmeyi başardı.

Fenerbahçe’den ayrılan Samatta’nın yeni takımı belli oldu

HAFTA İÇİ İSTANBUL’A GELMESİ BEKLENİYOR

Bir süredir Wilfried Zaha’yı kadroya katmayı isteyen yönetim, bu transferde de son aşamaya geldi. Sarı lacivertli ekibin 3 yıllık sözleşme önerdiği Zaha’nın hafta içi İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

5 MİLYON EURO’LUK TEKLİF YAPILDI

İngiltere’ye çıkarma yapan Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, 26 yaşındaki yıldız ve temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdi. 3 yıllık sözleşme önerilen Fildişi Sahilli yıldız ile prensipte anlaşıldı. Fenerbahçe’nin, Zaha için 5 milyon Euro yıllık ücret ve imza parası vereceği belirtildi.

Fenerbahçe’den Galatasaray’a net yanıt: “Yalan”