Fenerbahçe’nin transferinden vazgeçtiği Marco Fabian’da sıcak saatler…

Yayın tarihi: 6 Şubat 2019 Çarşamba 10:54 am - Güncelleme: 6 Şubat 2019 Çarşamba 10:54 am

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yaz transfer etmek için İstanbul’a getirdiği ancak yapılan sağlık kontrollerinden sonra kadrosuna katmaktan vazgeçtiği Marco Fabian’la ilgili sıcak saatler yaşanıyor.

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt’ta forma giyen Marco Fabian’ı geçtiğimiz yaz transfer etmek için İstanbul’a getirmişti. Sarı Lacivertliler, anlaşma sağladıkları Meksikalı futbolcunun transferinden ise son anda vazgeçmişti.

10 numara mevkiinde forma giyen futbolcunun sağlık kontrollerinden geçememesinin ardından transfer suya düşmüştü. 29 yaşındaki yıldız isim de daha sonra yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe’nin kendisini kandırdığını öne sürerek Sarı Lacivertli yöneticileri bombalamıştı.

Gerçekleşmeyen transferi sonrası Eintracht Frankfurt’ta forma giymeye devam eden yıldız isimle ilgili şu anda sıcak saatler yaşanıyor.

ESPN muhabiri Taylor Twellman, resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda Meksikalı yıldızın yeni takımının büyük oranda netlik kazandığını belirtti.

Twellman’ın paylaştığı habere göre MLS ekibi Philadelphia Union, Fabian’ı kadrosuna katmak için artık son detayları görüşüyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Meksikalı, bu sezon yalnızca 2 maçta forma giyebildi.