Fenerbahçe’nin rekor gecesi

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2019 Pazartesi 3:33 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2019 Pazartesi 3:33 pm

Fenerbahçe’de 4 Nisan’da startı verilen FENER OL kampanyası kapsamında 12 Mayıs gecesi bir yayın gerçekleştirildi.

Fenerbahçe’de 4 Nisan’da startı verilen FENER OL kampanyası kapsamında “Win Win” (Kazan Kazan) gecesi gerçekleştirildi.

Canlı olarak ekranlara gelen ve Cem Yılmaz’ın konuk olduğu programda Ezgi Mola ve Merve Özbey; Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk’le birlikte telefonlara yanıt verdi. Programda Ali Koç, Ersun Yanal ve Fenerbahçe Futbol A Takımı da yer aldı.

Taraftarların oylarıyla belirlenen ve Can Bartu, Basri Dirimlili, Fikret Arıcan, Selçuk Yula, Cihat Arman, Lefter Küçükandonyadis gibi efsane futbolcuların imzalarının yer aldığı “Efsane Çubuklu” forma da 300 TL’den satışa sunuldu. Cem Yılmaz kampanya için özel olarak tasarlanan formayı giyerken Alex de Souza’nın imzasını öptü. Ünlü komedyen ayrıca kampanyaya katılan 1500 kişiye özel bir gösteri düzenleyeceğini açıkladı.

NE KADAR TOPLANDI?

Programda 750 bin SMS (20 TL) atıldığı ve 55 binin üzerinde (300 TL) forma satışı yapıldığı açıklandı. Açıklanan verilerin ardından 31 milyon 500 bin TL toplandığı belirtildi.

FUTBOLCULARDAN 10 BİN FORMA

Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel, takım halinde 10 bin forma satın alacaklarını ve bu formaları Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacaklarını söyledi. Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hamdi Akın, 1 daire ve 1000 özel forma siparişi verdi. Ali Koç, “Fener Ol’da ilk gittiğim isimlerden biri Hamdi Akın’dı. İstediğimiz desteği, düşünmeden kabul etti” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DE FORMA DESTEĞİ

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, 300 özel forma siparişi verdi. Cem Yılmaz, CMYLMZ | Fikir Sanat adına 200 adet özel forma aldı. Cem Yılmaz, ayrıca kampanyaya katılan 1500 kişiye özel gösteriyapacağını da duyurdu. Abdullah Kiğılı ise 300 adet özel forma siparişi verdi.

ALİ KOÇ: “BUDUR FENERBAHÇE’NİN ZENGİNLİĞİ”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “İşler zorda. Seçilmeden önce bizler elele vererek, kitlesel bir hareketle, ancak Fenerbahçe’nin yapacağını söyleyerek başladık. Biz elimizden gelen katkıyı verdik. Türkiye tarihinde görülmemiş bir destek vereceğiz dedik, verdik. Fener Ol’u 4 Nisan’da başlattık. Tarihi bir geceydi. Kara bir gündü. 12 Mayıs’ta öyle bir gece. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik. İş adamı, sanatçı, memur, yargıç, hakim dedik. İşte budur Fenerbahçe’nin zenginliği” ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ: “NUSRET’İ ARAYAYIM MI?”

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Bana ne zaman görev düşecek diye bekliyorum. Kendime bir vazife icat etmeyeyim ama ‘Haydi Cem Ağabey, ne yapacaksın.” der gibi bakıyor buradaki kardeşler. Bir kere çok özendim. Beş forma beni kesmez. Bir avantajım olduğunu düşünüyorum. Sevilen biri olmak çok güzel. Diğer takım taraftarlarından da katılım bekliyoruz. Dayanışma topluca yapılan bir şeydir bu ülkede. Benimle de yemek yiyin. Benimle ilgili de bir şey yapın. Buraya aç geldim. Yiyecek bir taraftar varsa hemen yiyelim. Benimle canlı yayında hemen yesinler. Nusret’i arayayım mı?” diyerek espri yaptı.

ERSUN YANAL: “BAŞARIYI DEĞİL, TAKIMI SEVİYORSUNUZ”

“Öyle bir camianın başında olmak ve bu seneyi yaşamak çok ayrı bir duygu. Oyuncularım buradan ayrılırken boynu büküktü. Ben de duygulandım. Onların duygularını aile olarak paylaştığımızda, hepinizin inanılmaz desteği ile sezonu geride bıraktık, 2 maçımız kaldı. Hiçbir maçta yalnız kalmadık. Deplasmanda tribünleri doldurduk. Büyüklüğünüzü anlatan bu destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başarıyı değil, takımınızı seviyorsunuz. Sizi ayrıcalıklı kılan bence bu. Herkesin içi rahat olsun. Yapılan dönüşün ve katkının muhakkak faydası olacaktır.”

BİREYSEL FORMA BAĞIŞ YAPAN İSİMLERDEN BAZILARI

Hamdi Akın: 1.000 forma

Bekir Okan: 300 forma

Recep Uzelli: 100 forma

Complete Group (Murat Kapki & Samet Güzel) 100 forma

Kazım Türkerler 1.500 forma

Zafer Algöz: 200 forma

Volkan Eruçar (Fenerbahçe tribün grubu KFY kurucularından) 100 forma

Mustafa Taviloğlu: 300 forma

Abdullah Kiğılı: 300 forma

Mithat Erdem (Nusret Steakhouse ortaklarından): 500 forma

İsmini açıklamayan iş adamı: 1000 forma

Ozan Güven: 100 forma

Zeynep Demirel: 250 forma

Fenerbahçe futbol takımı: 10 bin forma

HEDİYELER

– Ali Koç ile maç izleme

– Ülker Stadyumu’nda maç

– Ülker Arena’da maç

– Futbol ve Basketbol takımları ile buluşmak

– İstediğin bir sporcunun özel gününde yanında olması

– Futbol takımı ile yemek

– Obradovic ve Ersun Yanal ile yemek

– 10 çifte masrafsız Amerika seyahati

– 20 kişi Alex de Souza ile yemek yiyecek

– 50 Alex de Souza imzalı forma

– 20 araba

– 5 ev