Fenerbahçe’nin radarındaki Joao Pedro için takımından açıklama

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 3:50 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 3:52 pm

Fenerbahçe‘nin kadrosuna katmak istediği Brezilyalı topçu Joao Pedro için takımından açıklama geldi. Cagliari Teknik Direktörü Fabio Liverani, “Görüşmeler devam ediyor. Ona bundan sonrası için başarılar diliyorum” dedi.

Fenerbahçe, 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Joao Pedro’yu kadrosuna katmak istiyor. Pedro’nun menajeri Marco Piccioli, Fenerbahçe ile görüşmek için cumartesi gecesi İstanbul’a adım attı. Son görüşmelerin ardından anlaşma sağlanması ve Joao Pedro’nun Fenerbahçe’ye imza atması için İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

“BUNDAN SONRASI İÇİN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Sporx’ın haberine göre; görüşmelerin devam ettiği sırada Cagliari Teknik Direktörü Fabio Liverani açıklama yaptı ve “Joao Pedro için görüşmeler devam ediyor. Ona bundan sonrası için başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BRANCO İKNA ETTİ

Yıldız futbolcunun da anlaşma sağlanması halinde İstanbul’da olması bekleniyor. Joao Pedro’nun Galatasaray’a çok yakınken bir anda rotasını Kadıköy’e çok kırması büyük bir şaşkınlık yarattı. Brezilyalı futbolcuyu ikna eden kişi, Fenerbahçe’nin sportif direktörü Mario Branco oldu.

Turu geçtiği taktirde Fenerbahçe’nin rakibi olacak Sturm Graz takımını tanıyalım