Fenerbahçe’nin efsane futbolcularının heykelleri kaldırıldı

Yayın tarihi: 15 Nisan 2024 Pazartesi 9:36 am - Güncelleme: 15 Nisan 2024 Pazartesi 9:49 am

İstanbul Kadıköy’de Yoğurtçu Parkının karşısındaki Kuşdili Parkı içinde yer alan Fenerbahçe’nin efsane futbolcuların heykelleri yer değişikliği sebebiyle kaldırıldı. Efsanelerin heykelleri, önümüzdeki hafta Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu önündeki kaidelere yerleştirilecek.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcuları Lefter Küçükandonyadis, Can Bartu ve Alex De Souza’nın Kuşdili Parkı’nda yer alan heykelleri yer değişikliği sebebiyle kaldırıldı.

Heykeller, önümüzdeki hafta Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu önünde hazırlanan kaideler üzerine yeniden yerleştirilecek.

Öte yandan stadın önünde Mustafa Kemal Atatürk ve Eda Erdem’in de heykelleri bulunuyor. Efsane oyuncuların heykellerinin kaldırılmasına bazı taraftarlar desteklerken, bazıları ise kaldırılması konusunda tepki gösterdi.

Fenerbahçe, Alex heykeli, Fenerbahçe futbolcu heykelleri, Kadıköy, İstanbul

“ŞAŞIRDIM BURADA KALMALARI İYİYDİ”

Salih Ayhan, “Çoluk çocuk kuzenlerimiz bulduğumuz herkesi buraya getirip fotoğraf çekiliyorduk. Ben de şimdi yeni gördüm, şaşırdım. Neden böyle bir şey yapıldı anlayamadım. Bence burada kalmaları daha iyiydi” diye konuştu.

Fenerbahçe rekor kırdı

Kaynak: İHA