Fenerbahçe’nin A Spor’a boykot kararının ardından Ozan Zeybek özür diledi

Yayın tarihi: 2 Aralık 2023 Cumartesi 3:48 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2023 Cumartesi 6:56 pm

Fenerbahçe, yorumcu Ozan Zeybek A Spor ekranlarında özür dileyene kadar kurumun çalışanlarını tesislere almayacağını açıkladı. Kararın ardından A Spor yorumcusu Ozan Zeybek, sarı lacivertli camiadan özür diledi.

A Spor yorumcusu Ozan Zeybek, canlı yayında şişirdiği balonu “Fenerbahçe iyi oynuyor diye bir algı oluşturuldu, balon gibi şişirildi. Bakın bu balonun hayatı neye bağlı” sözleri eşliğinde patlattı.

Fenerbahçe Zeybek’e tepki göstererek A Spor ekranlarında özür dileyene kadar kurumun çalışanlarını tesislere almayacağını duyurdu.

Fenerbahçe’den yapılan açıklama şöyle:

“A Spor adlı televizyon kanalında yorum kisvesi altında kendi kişisel reklamını yapmaya çalışan bir şahıs hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Ozan Zeybek isimli bu şahıs bugün ekrandan sergilediği tavırla haddini ve sınırını fazlasıyla aşmıştır.

Şahsi görüş çerçevesinde kesinlikle değerlendiremeyeceğimiz, tam olarak haddini aşan bu tavırdan hareketle; aynı ekranlardan özür açıklaması yapılmadıkça bugün itibarıyla ilgili kurumun herhangi bir görevlisini hiçbir tesisimize kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz.”

Beşiktaş Genel Kurulu’nda yapılan bir konuşma sosyal medyada gündem oldu

 

“BİRİLERİNİN KALBİNİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM”

Ozan Zeybek, A Spor kanalında özür açıklaması yaptı. Zeybek açıklamasında, “Kendi camiamı üzdüysem özür dilerim. Buradaki amaç camiamı üzmek değildi. Hakaret varsa ve hukuken de bir karşılığı varsa onun da hesabını vermeye hazırım. Eleştirinin dozunu bazen kaçırabiliriz ve konuştuklarımız bazı insanları rahatsız edebilir. Ben gönül verdiğim takımı üzmek istemem. Gönül verdiğim takımda birilerinin kalbini kırdıysam özür dilerim” dedi.

Kaynak: TELE1