Fenerbahçeliler Mourinho transferini değerlendirdi: Çok büyük bir karakteri transfer ettik

Yayın tarihi: 3 Haziran 2024 Pazartesi 7:01 pm - Güncelleme: 3 Haziran 2024 Pazartesi 7:51 pm

Özel Haber: Egehan Erkün

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, dün Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda taraftarların katılımıyla gerçekleştirilen törende resmi imzayı attı. Mourinho’yu coşkuyla karşılayan taraftarlar, tören öncesinde Tele1.com.tr’ye konuştu. Fenerbahçeliler, yeni sezon öncesinde Portekizli teknik adamdan beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti.

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile dün Ülker Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirilen törende resmi imzaları attı.

Binlerce taraftarın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde adeta izdiham yaşandı. Basın mensuplarının da ilgisinin yüksek olduğu törende Portekizli teknik adam taraftarları selamladığı sırada kalabalık nedeniyle yürümekte zorlandı.

Tele1.com.tr’den Egehan Erkün, imza töreni öncesinde Fenerbahçeli taraftarlara Jose Mourinho hakkındaki düşüncelerini sordu. Önemli bir hoca transfer ettiklerini belirten Fenerbahçeliler, 2024/2025 sezonunda Mourinho’dan beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.

“ŞAMPİYONLUK ŞÜPHEMİZ YOK”

Bir taraftar, “Büyük bir isim, kazandığı şeyler önemli şeyler. Buraya gelirken kendisini kanıtlamış bir isim. 10 yıllık şampiyonluk hasretimiz olduğu için iyi oyun, kötü oyun olarak bakmayacağız. Kazanmayı bilen bir hoca. Artık bize bir şampiyonluğu kazandırsın. Aklımızda şüphe yok” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE’NİN BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞAN BİR HOCA”

Bir başka Fenerbahçeli, “Mutluyuz, memnunuz. Fenerbahçe’nin büyüklüğüne, vizyonuna yakışan bir hoca. Yeni sezonu bekliyoruz. Ligde şampiyonluk, Avrupa’da da hiç yaşanmamış mutluluklar yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

“ÇOK BÜYÜK BİR KARAKTERİ TRANSFER ETTİK”

Bir başka taraftar ise, “Çok büyük bir karakteri transfer ettik. Güzel bir birliktelik oldu. Bence Aziz Yıldırım vesile oldu buna. Ben Aziz Yıldırım devreye girmese İsmail hocayla devam edeceğimizi düşünüyordum. Çok mutluyuz. Ben bu yıl ligde şampiyonluğun ve Avrupa’da başarının geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe’den Mourinho için ‘hoş geldin’ videosu

Kaynak: HABER MERKEZİ