Fenerbahçeli taraftarları isyan ettiren karar! Kombinelere transfer yasağı

Yayın tarihi: 3 Mart 2022 Perşembe 3:54 pm - Güncelleme: 3 Mart 2022 Perşembe 4:00 pm

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan şimdiye kadar görülmemiş bir uygulamaya imza attı, kombine  ve bilet transferine yasak geldi.  Kurulun Trabzonspor maçı için verdiği, ‘Satın alınan biletler ve sezonluk biletler transfere kapalı olacaktır’ kararı Fenerbahçe taraftarını isyan ettirdi.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 01.03.2022 Salı günü yapılan toplantısında şimdiye kadar hiçbir maçta görülmemiş bir karara imza atıldı. Karar gereğince, Trabzonspor maçı için satın alınan biletler ve sezonluk biletler bir başka Fenerbahçe taraftarının transferine kapatıldı.

Fenerbahçeli tarfatarlar, İl Spor Güvenlik Kurulu kararına, “Kombinesi olup da maça gelemeyecek yüzlerce insan var. Onların koltukları boş kalacak. Böyle önemli bir maçta, ilk kez böyle bir kararın Fenerbahçe’ye karşı alınması çok manidar” diye isyan etti.

İŞTE KARARLAR

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 6 Mart Pazar Günü oynanacak Fenerbahçe – Trabzonspor Süper Lig maçı için aldığı kararlar şöyle:

•Satın alınan biletler ve sezonluk biletler transfere kapalı olacaktır.

•Son 30 gün içerisinde rakip takım logolu kartlarını iptal etmiş kişiler bilet satın alamayacaktır.

Maça son 24 saat kala dahil Fenerbahçe logolu passolig kartı olmayan taraftarlarımız maça bilet satın alamayacaklardır.

•Diğer takım logolu ya da logosuz passolig kart sahibi kişiler Fenerbahçe logolu passolig kartları olması koşuluyla bilet satın alabileceklerdir.

•Son 24 saat kala dahil rakip takım logolu kart sahipleri müsabakaya bilet satın alamayacaklardır.

Trabzonspor maçında gelemeyenlerin koltukları boş kalacak. Kombine ve bilet transfer yasağı Fenerbahçe taraftarını isyan ettirdi.