Ali Koç’a Süper Lig çağrısı: Fenerbahçe Avrupa’dan bir lige katılmalı

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2020 Salı 3:01 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2020 Salı 3:49 pm

TFF Kulüp Lisans Kurulu, 3 Ağustos 2020 tarihli toplantısında 2020-2021 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri’ni belirledi. Bir önceki sezona göre Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş’ın harcama limitleri artarken Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir’in rakamlarında düşüş gözlendi. Fenerbahçe’nin limiti 224 milyon TL’den 177 milyon TL’ye geriledi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı açıklamaya göre, Fenerbahçe’nin harcama limiti 154 milyon 411 bin 381 lira oldu. Fenerbahçe’nin transferde harcayabileceği para yüzde 15’lik sapma ile birlikte 177 milyon 573 bin 89 lira oldu.

TFF kulüplerin harcama limitlerini belirledi! Galatasaray rakiplerine fark attı

Fenerbahçe’nin harcama limitinin Beşiktaş ve Galatasaray’ın oldukça gerisinde kalması sonrası taraftarlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

“FENERBAHÇE LİMİT BASKISINA CEVAP VERMELİ”

TELE1 spor yazarı Hülya Coşkun kendisine ait sosyal medya hesabından “Fenerbahçe bu limit baskısına, Süper Lig’de çekilerek ve Avrupa’dan bir lige katılarak cevap vermeli… Bunlarrla mi uğraşacak? #fenerberbahce #AliKoc” dedi.

KENAN BAŞARAN’DAN FLAŞ İDDİA

Tanınmış spor yazarı Kenan Başaran, TFF’nin açıklaması sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sarı lacivertlilerin harcama limitine sert tepki gösterdi.

‘FENERBAHÇE’YE ASLA HUZUR VERMEYECEKLER!’

Fenerbahçe Kongre Üyesi ve gazeteci Lûbe Ayar, “Başkanını atayamadıkları sürece Fenerbahçe’ye asla huzur vermeyecekler!” sözleriyle TFF’yi sert bir şekilde eleştirdi.

”BU DÜZENİN PİYONU OLMAYIN ARTIK!’

Özgür Kandil adlı kullancı ise, “Bu duzenin piyonu olmayin artik” sözleriyle Fenerbahçe’ye uyarıda bulundu.